Παντελής Παντελίδης: Οι δυο γυναίκες που ήταν μαζί του και η φωτογραφία που δείχνει τι έκαναν λίγες ώρες πριν το τροχαίο!

February 19, 2016

pantel_h_645_450
Από το πρωί ακούμε για τις δύο γυναίκες που ήταν στο αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη και στο μοιραίο τροχαίο. Οι γυναίκες που ήταν μέσα στο αμάξι είναι ηΜυρσίνη Αρναούτη, ετών 30, με καταγωγή από τη Λέσβο και η ΕυφροσύνηΣτυλιανή Κυριακού, η οποία τραυματίστηκε στον ώμο της και χειρουργήθηκε.Όπως ακούσαμε στην εκπομπή Tatiana Live ο τραγουδιστής είχε πάει να κάνει την πρόβα του στο Teatro και στη συνέχεια πήγε στο νυχτερινό κέντρο, “Απλά Ελληνικά“. Και οι δυο κοπέλες είναι καλά στην υγεία τους και η Μίνα, ανέβασε μια φωτογραφία της στο Instagram και περίπου στις 6:10 το πρωί και λίγο πριν από το τροχαίο που δείχνει πως κάπου έπαιζαν χαρτιά, δίχως να διευκρινίζει αν ήταν μαζί της και ο Παντελής Παντελίδης.

Η Μίνα Αρναούτη

Η Φρόσω Κυριάκου

H τελευταία φωτογραφία της Μίνας στο Instagram η οποία ανέβηκε περίπου στις 7:00 το πρωί

Eνώ τραγική ειρωνία είναι και το τελευταίο της post στο Facebook, στο μαγαζί που βρισκόταν η Μίνα επίσης νωρίς τα ξημερώματα.

Δείτε τη συνέχεια

To mygossip.eu δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος, καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών. Τα θέματα του mygossip.eu είναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία σας.