Απίστευτο σενάριο: Υποψίες για δολιοφθορά, ακόμη και δολοφονία – Τί φοβάται η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη!

February 19, 2016

1fab1cb511468a66129a59eb7d3fbe3fΣύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη ζήτησε δικό της πραγματογνώμονα γιατί ευθέως υποψιάζεται δολιοφθορά.


Η οικογένεια κατέθεσε στον εισαγγελέα αίτημα για να έχει δικό της πραγματογνώμονα επειδή θεωρεί ότι πρέπει, είτε να έχει υπάρξει δολιοφθορά στο αυτοκίνητο, είτε ότι κάποιος έριξε κάτι στο ποτό του Παντελή με αποτέλεσμα ο ίδιος να χάσει τον έλεγχο και να σκοτωθεί.

Ο ειδικός πραγματογνώμονας, σύμφωνα με το Youweekly.gr, θα εξετάσει τα πάντα και εξονυχιστικά! Θα πάρει τα πορίσματα της τροχαίας, θα εξεταστεί το αυτοκίνητο μέχρι και την τελευταία του βίδα, όπως επίσης θα γίνουν και ειδικές τοξικολογικές εξετάσεις για να ανιχνευθούν ουσίες, που μπορεί ο Παντελής να είχε καταναλώσει εν αγνοία του!

Τώρα, μέχρι και αυτή την στιγμή, κανένας δεν μπορεί να κάνει κάτι διαφορετικό από την έρευνα που κάνει η τροχαία καθώς δεν έχει παραληφθεί από κανέναν ενδιαφερόμενο, ούτε η δικογραφία, ούτε οι τυχόν ειδικές διώξεις που θα ασκηθούν. Πάντως εαν αυτές οι υποψίες τις οικογένειας επιβεβαιωθούν, γιατί προσέξτε πάντα μιλάμε για υποψίες και όχι για κάποιο δεδομένο ή κάποιο τεκμήριο, τότε πλέον θα μιλάμε για δολοφονία!

Καρέ-καρέ η στιγμή που κατέρρευσε η μητέρα του Παντελή Παντελίδη!

Δείτε τη συνέχεια

To mygossip.eu δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος, καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών. Τα θέματα του mygossip.eu είναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία σας.